Kështu mund të ktheheni si personazhet e filmave të animuar

Dy artistë kanë arritur të krijojnë disa imazhe të njerëzve të thjeshtë, të cilët duken njësoj si personazhet e filmave të animuar. Ata quhen Robert DeJesus dhe Lance Phan që kujdesen për karikaturat dhe për portretet e njerëzve nga jeta e përditshme. Të dy kanë krijuar faqe në Instagram dhe Facebook ku secili mund të kontaktojë për të marrë atë që dëshiron. Në fotografi duket qartë puna e tyre, që duket sikur është marrë nga filmat e animuar për fëmijë.

 

Share With:
Translate »
768 Views