Këto 13 foto të ngrohta na provojnë se familja është gjëja më e mrekullueshme në botë

Ne mendojmë se 90 për qind e kujtimeve më të ngrohta janë të lidhura me familjet tona. Ne jemi aq të lumtur, kur mamaja është mirë me shëndet, kur bëhemi prindër për herë të parë, kur qeshim dhe qajmë në të njëjtën kohë. Jemi të gëzuar pas disa pushimeve të gjata…ah sa na duhen një palë pushime. Por le të rikthehemi pak tek familja, themeli i jetës. Momentet më emocionuese të jetës janë me familjen. Këto fotografi na e provojnë më së miri se familja është gjëja më e mrekullueshme në botë.

Stërgjyshi me stërmbesën

U bëra baba për herë të parë

Vëllai im ka udhëtuar gjysmën e botës për të më takuar, prandaj u veshëm njësoj

Nëna ime e mundi sëmundjen e kancerit

Djali im dhe unë jemi gati për Krishtlindje

Gjyshja ime e mrekullueshme bëhet 100 vjeçe sot. Ajo ka mbijetuar holokaustin dhe ka humbur familjen e saj gjatë Luftës së Dytë Botërore. Ajo është një legjendë e gjallë. 

Lumturia e kësaj nëne kur vajza e saj mbaron shkollën me fletë lavdrimi

Mamaja ime pasi mbaroi punët e shtëpisë

5 breza në një foto

Gjyshja ime e ka humbur kujtesën, por ende mund të bëjë ravioli të mrekullueshme. 

Takimi i parë i gjyshit me nipin 

Share With:639 Views