Kim Kardashian prezanton për herë të parë me fytyrë vajzën e vogël Chicago

Ardhja në jetë e fëmijës së tretë të Kim Kardashian u diskutua shumë. Në fillim për faktin se Kim dëshironte një fëmijë të tretë por doktori nuk ia lejonte pasi i rrezikonte shëndetin. Më pas u diskutua për faktin se Kim zgjodhi një nënë surrogate për të sjellë në jetë fëmijën. Për më shumë se 9 muaj kanë qarkulluar lajme të ndryshme derisa sot Kim na prezantoi me vetë mrekullinë Chicago. Një vogëlushe që mban emrin e një vendi të madh dhe që me siguri do të lërë shumë gjurmë. /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
730 Views