Kim tallet me vaginën e Kylie-s pas lindjes: Çfarë i ka ndodhur!

Kylie Jenner është bërë nënë më 1 shkurt, ndërsa fansat i njoftoi 3 ditë më pas përmes një video në Instagram, ku përmblodhi të gjitha momentet e saj nga pritja e ëmbël.

Kim Kardashian ishte atje kur Kylie solli në jetë vajzën dhe i qëndroi afër në ato momente të vështira por edhe të bukura njëkohësisht.

Por ajo që dëgjohet në videon e postuar është një shaka nga Kimi që na ka bërë të gjithëve të qeshim.

“Kam nevojë tashmë të të bëj një shkollë dhe të mësoj se si vagina jote do të ndihet tani”, përgjigjja e Kylie Jenner nuk ka munguar duke thënë: “Në fakt as nuk dua ta di”.

Duket se motrat Kardashian janë shumë të lidhura me njëra tjetrën gjë që dukej shumë mirë edhe ne videon e postuar sepse ata kujdesen në mënyrën më të mirë të mundshme për njëra tjetrën.

Share With:
Translate »
779 Views