Kjo vogëlushe ka humbur! Kush e njeh, e gjen në këtë resort në Tiranë

Një vajzë e vogël ka humbur rrugën. Ajo ndodhet në resortin Stela ku kishte hyrë me nxitim, por nuk mund të flasë dhe nuk thotë si quhet apo ndonjë informacion tjetër për familjen.

Personeli i resortit Stela ka kontaktuar me News Bomb për të kërkuar ndihmë në gjetjen e familjes.

Ata po kujdesen për vajzën, e cila është e sigurt.

Kush e njeh të njoftojë familjen që duhet të jetë e shqetësuar!

Share With:
Translate »
865 Views