Komentuesit nuk i ndalin mesazhet fyese për Mikelën as gjatë shtatzanisë

Ish konkurrentja e BBV, Mikela Pupa ndodhet në pritje të ëmbël dhe herë pas here ndan foto të saj me ndjekësit në rrjete sociale.

Pasi ka publikuar një foto me barkun e rrumbullakosur, një nga ndjekëset e ka ofenduar për shkak të kileve të marra.

Mikela menjëherë e ka postuar në “story” duke i thënë: “Mos e vrit mendjen mi Adelaida se dobësohem prap.”

Share With:
Translate »
125 Views