“Krenarë për 4 stërgjyshët partizanë”, Nora dhe Blendi Klosi hapin arkivat

Ministri i Mjedisit, Blendi Klosi ka zgjedhur të urojë shqiptarët në mënyrë të veçantë në Ditën e Çlirimit të Shqipërisë. Klosi publikon foton e djalit të tij Aeron, i rrethuar nga  katër stërgjyshërit partizanë.

Ministri shkruan se vetëm renditja në anën e drejtë të historisë mund ti bëjë pasardhësit krenarë.

Aroni, krenarë për 4 stërgjyshët partizanë.                                             

Çfarë vlerash më shumë sesa sakrifica për lirinë dhe renditja në anën  drejtë të historisë mund ti bëjë brezat pasardhës krenarë ??  Lavdi dëshmorëve dhe atyre që sakrifikuan për Shqipërinë e lirë e që kemi detyrën ta bëjmë më të mirë. Gëzuar 29 Nëntorin“, shkruan ai në Facebook.

Share With:
Translate »
1950 Views