Kristal është treguar tolerante, e la mamin Jonida dhe babin të bëjnë jetë nate

Jonida Shehu është nënë e një vajze 18 muajsh që mban emrin Kristal. Ajo e la atë vetëm disa muajshe në shtëpi për t’iu rikthyer ekranit por duke iu përkushtuar asaj gjithë kohën e mbetur. Pavarësisht kësaj, Kristal, duke u rritur ka filluar “të kuptojë” që mami dhe babi kanë nevojë të argëtohen pak bashkë edhe jashtë shtëpisë. Ndaj si një tolerante e mirë që është, i ka lënë prindërit të kalojnë një natë me shoqërinë në një pub-et e kryeqytetit. Sa mirë kur prindërit dinë t’i japin vëmendjen dhe kohën e duhur çdo gjëje.

Share With:
Translate »
703 Views