Kroi hedh hapat e parë, mami Bieta gjithmonë në gatishmëri | Video

Kroi Art riktheu të qarat e një fëmije në shtëpinë e Alban Dudushit pas disa vitesh. Ndërsa koha kalon shpejt, edhe ai rritet. Megjithatë sakrificat e rritjes së një fëmije i di vetëm nëna dhe në këtë rast mami Bieta.

Sot, ajo ka ndarë një video me ndjekësit e saj ku Kroi shfaqet duke hedhur hapat e parë. Tani ai do t’ia vështirësojë edhe më shumë mëmësinë Bietës. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
760 Views