Krokodilët i marrin jetën vogëlushes 2-vjeçare

Një vajzë 2-vjeçare, e quajtur Rom ka ndërruar jetë për shkak të krokodilëve. Vogëlushja nga Kolumbia u largua nga prindërit dhe u fut në gropën e zvarranikëve që ishte ndërtuar në shtëpinë e tyre në Siem Reap.

Pasi humbi jetën, babai i saj zbriti për të shpëtuar eshtrat e saj nga krokodilët, të cilët po luftonin me njëri-tjetrin, por arriti të merrte atë që kishte mbetur nga kafka e saj.

Oficer i policisë Och Sophen tha se nëna e foshnjës, e cila kishte kishte humbur gjurmët e vajzës, sepse ishte e zënë me të porsalindurin.

Babai i Romit u kthye në shtëpi më vonë, e kuptoi se vajza e tij ishte zhdukur dhe filloi ta kërkonte para se të zbulonte të vërtetën e tmerrshme.

Prindërit e saj, emrat e të cilëve nuk janë zbuluar, kishin ndërtuar një gardh rreth gropës së krokodilëve, por vajza e vogël kishte arritur të nga hynte nga një hapësirë e vogël.

Share With:348 Views