“Kthehu në shtëpi, vajza jeme, se unë të pranoj!” Thirrja e babait shqiptar që i ka ikur vajza prej 4 muajsh

Blerina Gashi nga Prizreni është zhd ukur prej 4 muajsh. Ka katër muaj që Ramadan Gashi, çdo mëngjes ulet në pragun e shtëpisë me fotografinë e së bijës 18-vjeçare.

Blerina Gashi nga Prizreni, që nga data 11 qershor doli pa paralajmërim nga shtëpia e saj dhe nuk u kthye më. Babai i pesë fëmijëve, thotë se me vajzën Blerinën, nuk pati probleme.

Share With:
Translate »
425 Views