Kujt i ngjan Roani? Fotoja e thotë vetë

Roani, djali i Majkut dhe Majlinda Zekës i ka mbushur 4 muaj. Tashmë edhe pyetjeve dhe kuriozitetit tuaj i ka ardhur fundi se kujt i ngjan djali. Të gjithë fansat e Majkut ishin kureshtarë të dinin nëse Roani i ka ngjarë atij. Disa që e favorizojnë nënën e Roanit dëshironin që t’i ngjante asaj. Ndërsa ne siguruam një foto të cilën do ua sjellim tani që ta shihni se djali duket shumë më i ngjashëm me Majkun. Që do të thotë se pa asnjë lloj dyshimi, në këtë foto edhe po mos t’i njihnim fare, do të aludonim se ata janë babë e bir.

 

Share With:
Translate »
800 Views