Kunata e Lady Dianës: Nëse do ishte sot pranë meje, e di ç`do më thoshte për nuset e djemve të saj

Sarah Ferguson, ish-gruaja e Princit Andrew, nuk ka qenë vetëm kunata e Lady Dianës, por edhe shoqja e saj. Sarah, në një intervistë të dhënë se fundmi ka treguar se ç`do t`i kishte thënë Diana për nuset e djemve, Kate dhe Meghan.

Kunata e Lady Dianës: Nëse do ishte sot pranë meje, e di

Kunata e Lady Dianës: Nëse do ishte sot pranë meje, e di

Kunata e Lady Dianës: Nëse do ishte sot pranë meje, e di

“E di që nëse do të ishte këtu, ulur pranë meje, do më thoshte: Ndihem shumë krenare për djemtë e mi dhe gratë e tyre. William u martua me shoqen e shkollës dhe Harry mori gjithashtu vajzën që deshi. Jam e lumtur që ata dëgjuan zërin e tyre të brendshëm”, tha Sarah që ia njihte Dianës natyrën rebele, më shumë se kushdo tjetër.

Vetë Sarah, mamaja e Eugenie dhe Beatrice është divorcuar prej vitesh nga Andrew.

Kunata e Lady Dianës: Nëse do ishte sot pranë meje, e di

Share With:
Translate »
359 Views