Kur do të vijë fëmija i parë i Harry dhe Meghan, ja planet!

Të gjithë janë kuriozë se kur do të vij në jetë fëmija i parë i Meghan dhe Harryt. Fansat janë sy e veshë dhe presin me padurim shtatzaninë e Meghan. Në lidhje me çështjen burime pranë çiftit thonë që ajo ka dashur të ngelet shtatzënë menjëherë pas ceremonisë së martesës me Harryn, por mesa duket axhenda e tyre shumë e ngarkuar e ka bërë çiftin ta shtyjë për më vonë.

Këtë herë ka qenë Harry ai që është pyetur në lidhje më fëmijët dhe sa fëmijë do të dëshironte dhe i pyetur nëse numri ideal do të ishte pesë ai ka thënë: “ Pesë fëmijë? Janë shumë!”

Ndërkohë që asnjë nga të dy nuk është shprehur kur do t’i shtohet familjes mbretërore një pjesëtarë i ri, por burimet thonë se kjo do të ndodhë pasi çifti të ketë më pak angazhime në jetën publike.

Share With:
Translate »
635 Views