Kur mamatë trashëgojnë miqësinë edhe tek vajzat

Sot ka qënë një drekë vajzash, dhe fytyrat e tyre e tregonë më së miri se si kanë kaluar. Ilda Luami, Manjola Nallbani dhe Enada At’Nikolla kanë drekuar nën shoqërinë e njëra-tjetrës duke kaluar momëntë të gëzuara.
“Oh cu kënaqëm” kanë shkruar krah fotos së publikuar në rrjetet sociale. Bashkë me to kanë qënë edhe zonjushat e vogla, Kendra, Megi e Sidi, të cilat kanë trashëguar shoqërinë e nënave të tyre…

Share With:
Translate »
1061 Views