Kur mblidhen miqtë me fëmijët në shtëpinë e Ermal Mamaqit dhe secili shikon qejfin e tij | Video

Të dielën zakonisht ia rezervojmë vetëm familjes por kur ndahet me miqtë, ajo bëhet më e bukur sidomos në ditët si të sotmet me shi. Në shtëpinë e Ermal Mamaqit ndodhet sot familja e Dr. Florit, konkretisht bashkëshortja me fëmijët. Atmosfera duket e rrëmujshme, nuk janë pak, 3 kalamaj. Por ai që e bën gjithë rrëmujën është Ermali. Ndërkohë Ami me sa duket po lexon artikujt për fëmijën e ardhshëm, me siguri do jetë duke e lexuar edhe këtë lajm. Dhe nëse nuk e di që është bërë kjo video, e ftojmë ta shikojë më poshtë. /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
1561 Views