Fëmijët e Alektës sapo morën dhuratën e Krishtlindjeve

Sapo e kemi kaluar periudhën më të bukur të vitit, ku marrim e bëjmë dhurata për njërëzit tanë të dashur. Ndonëse Shën Valentini është në prag, në shtëpinë e Alketëa Vejsiut mbrrijnë akoma dhuratat e Krishtlindjeve. Njërën ajo e ka ndarë me miqtë e saj virtual. Bëhet fajlë për dy globë, aksesorë bredhi që brenda mbajnë emrat e fëmijëve të Alketës përkatësisht Lionel dhe Nikol. Moderatorja ka falenderuar mikeshën e saj për dhuratën e veçantë. Duket se Era, bashkëshortja e Tedi Ngjelës është shumë e kujdesshme ndaj detajeve! /Kids’Time/

Share With:
Translate »
773 Views