Kur mëngjesi i Sara Hoxhës vjen i ngadaltë si ky i sotmi | Video

Mëngjesi i të dielës e ka gjetur Sarën të kapur dorë për dore me Londonin duke bërë shëtitje.

Ka qenë Sara ajo që ka ndarë videon me të voglin e saj ndërkohë që shkruan: “Tani ecjet janë katërfish më të gjata”. Natyrisht, London ka pak kohë që ka mësuar të hedhë hapat dhe i duhet kohë sa të shkathtësohet dhe mami Sara të fillojë të ankohet sërish për këtë gjë. /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
646 Views