Kur personazhet e famshëm, ishin të vegjël…

Shumica e të fashmëve që i shihni krijojnë paraqitje të shumta dhe i ndajnë ato fotografi me botën. Për këtë, ju shpesh harroni se të pasurit dhe të famshmit nuk kanë lindur gjithmonë të famshëm. Fëmijëria e idhujve është ruajtur në kohë, falë fotove magjike. Mund të jetë shokuese t’i shihni të preferuarit tuaj në moshë të hershme.

“Bright Side” ka listuar disa nga fotografitë më surprizuese të personave të famshëm, ashtu siç nuk i keni parë më herët.

Freddie Mercury

Amy Winehouse

Kate Moss

David Bowie

Shailene Woodley

Beyonce

Naomi Campbell

Busy Philipps

Reese Witherspoon

Kristen Bell

Elvis Presley

Matthew McConaughey

Anna Faris

Cindy Crawford

Bruno Mars

Michelle Obama

Share With:
Translate »
627 Views