Ky fakt i fëmijëve të familjes mbretërore do ju habisë të gjithëve

Familja mbretërore njihet pë rregullat mjaft strikte të saj. Burime ekskluzive pranë pallatit Kensington kanë treguar për ‘Cosmopolitan’ se fëmijët në familjen mbretërore hanë në dhomë të veçantë nga të rriturit. Ata kanë shtuar se për fëmijët, Princeshë Charlotte, Princ Louis dhe Princ George janë krijuar tavolina të posaçme të vogla për ta.
Ky detaj i ka habitur jo pak ndjekësit e familjes së njohur, të cilët mendonin se fëmijët drekonin dhe darkonin së bashku me të rriturit.
Kujtojmë se këto ditë duka dhe dukesha e Cambridge janë parë në aktivitetete të ndryshme të pallatit më të përfolur nga të gjithë.

Share With:200 Views