Kylie sapi na prezantoi me të bijën, shpërndan videon emocionuese me çdo detaj

Kylie Jenner ka qënë në fokusin e mediave rozë gjatë gjithë muajve të fundit, kjo për shkak të shtatzanisë së saj që kurrë nuk e konformoi apo përgënjeshtroi. Vëmendja e njerëzve bëhej gjithnjë e më e madhe, ndërsa ajo gjithnjë e më e fshehtë, megjithëse dilnin tek-tuk foto të saj me barkun e fryrë. Në momentin që pamë videon e mëposhtëme, ne besojmë se ajo bëri mirë që vendosi ta shijojë në privatësi të plotë shtatzaninë, se me të vërtetë paska qënë magjike. Ndiqni videon më poshtë dhe mbani lotët. /Kids’Time/

Share With:
Translate »
718 Views