Labi i ka vënë vajzës emrin më të rrallë që keni dëgjuar

Labi dhe Qëndresa janë bërë  prindër  për herë të parë dhe kanë vendosur t’i vënë një emër interesant vajzës së tyre. Ata kanë lajmëruar pak më herët lajmin e gëzueshëm, ndërsa fansat kanë qenë kurozë të dijnë emrin që ata i kanë vënë vajzës.

E Labi nuk ka vonuar, duke zbuluar se vajza ka marrë emin Rroa, një emër ky mjaft i veçantë dhe i pa dëgjuar. Mirëseerdhe në jetë, Rroa Gashi! Shpresojmë që babi ose mami më vonë të na shpjegojnë edhe kuptimin e emrit tënd! /Kids’Time/

Share With:
Translate »
636 Views