“Lë femra shtatzënë dhe ikën” Roza sulmon Meritonin me djalin

Debatet mes Rozës dhe Meritonit kanë agravuar pas Prime-it të djeshëm me largimin e Fationit. Roza i ka përmendur Meritonit të birin dhe e ka akuzuar se është ai lloj mashkulli që lë femra shtatzënë dhe ikën.

Roza: Ai djali yt e ka babain gjallë. Mua më ka vdekur babai, unë ia ndjej mungesën. Po ai e ndjen mungesën tënde?

Meriton: Duhet të të vijë turp.

Roza: Po pse nuk po përgjigjesh, pse nuk thua Roza e ke gabim?

Meriton: Nuk kam pse të të jap përgjigje.

Roza Lati: Se është e vërtetë, se je nga ata çunat që lini shtatzënë lart e poshtë e s’mbani përgjegjësi për atë që bëni.

Meriton: Si nuk të vjen turp të nxjerrësh këto fjalë prej goje?

Roza: S’mban përgjegjësi dhe vjen këtu dhe ofendon femrat.

Share With:
Translate »
22 Views