Learta dhe Matini gati për gjumë

Para disa ditësh Learta na prezantoi për herë të parë të birin, Matini. I vogli është gati dy muajsh dhe po rritet dita-ditës. Megjithatë Matini e kalon pjesën më të madhe të ditës në gjumë. Dhe pikërisht përpara këtij momenti, teksa duke u përpjekur ta vërë në gjumë, Learta ka shkrepur këtë foto, ndjesinë që vetëm nënat kanë mundësi ta kuptojnë. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
689 Views