Ledion Liço dhe i biri London, “matchy-mathcy”

Një foto e mrekullueshme ka ardhur nëpërmjet Ledionit në llogarinë e tij në Instagram me të voglin London. Si një baba i përkushtuar, Ledioni kalon mjaftueshëm kohë me Londonin dhe siç duket në foto është rritur goxha nga hera e fundit që e kemi parë.

Ashtu siç ka dhe hijen e babushit në tipare, London sot është veshur po njësoj si babi duke ndjekur tendencën “matchy-matchy”. Në një foto bardhë e zi, me veshje sportive dhe të rehatuar mbi divan, nuk ka më bukur teksa babë e bir dhurojnë dashuri për njëri-tjetrin. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1374 Views