‘Lëre mi nëna burrin’, gjyshja i bën ‘zbor’ Dojnës në sy të Vlashentit

Gyshja e Dojnës është kthyer në një nga emrat më të dashur në rrjete sociale.

Moderatorja shpesh evidenton mënyrën se si gjyshja e saj i percepton situatat e ndryshme dhe kjo gjë ka bërë që audienca ta dojë akoma më shumë.

‘Nëna më trego çfarë do të thotë ta duash motrën më shumë. Mos do të thotë ta dua më shumë se Nolan Sol.

‘Por jo më shumë ai është i pari, – u shpreh gjyshja. Dojna e ka ngacmuar përsëri ta dua më shumë se burrin.

Lëre mi nëna burrin çfarë burri, djalin dhe motrën ta dush më shumë.

Në këtë bisedë ka qenë prezent dhe Vlashenti ku dëgjohet t’i thotë: Të lumtë goja teksa e përqafon gjyshen.

Share With:
Translate »
87 Views