Lian, djali i Vesa Lumës dhe Big Basta dëshmon talentin e trashëguar në muzikë | Video

Nga Lian, djali i Vesa Lumës dhe Big Bastës shohim pothuajse çdo ditë copëza nga dita e tij. Përveçse ka filluar të ecë dhe po mëson fjalët e para, ai ka nisur të shprehë dhe dhuntitë e tij. 
Me dy prindër artistë, fati do të tregohej shumë i keq po të mos i dhuronte disa vija melodike edhe zërit të tij. Në videon mëposhtë Lian po këndon me mami Vesën ku dëshmon se ka trashëguar talentin e prindërve të tij. Për momentin duket se po e shijon dhe urojmë që edhe ai të ketë një karrierë të ndritur dhe të ecë në hapat e mamit dhe babit. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
724 Views