Libri i preferuar i London, ai paska shije si të gjithë ne

Edhe pse ende i vogël, babi Ledioni dhe mami Sara kanë filluar ta mësojnë Londonin të dashurojë librin. Duket se libri i preferuar i vogëlushit përbën një shqetësim për moderatorin. “Libri i preferuar i London, na ndihmoni “- ka shkruar Ledioni mbi një foto të të birit që mban në dorë një libër për fëmijë ku shkruhet “Stop Pizza”.

Por ky postim i moderatorit ka nxitur Redian,  vajzën e vogël të familjes Hoxha, të lërë një koment në të cilin thotë: “Do i ngjaj tezes e di unë”. London është më i vogli i familjes dhe si i tillë përkëdhelet nga të gjithë.

Share With:
Translate »
542 Views