Lindi dhe Venera: ‘I lutemi çdo ditë Zotit të kemi një fëmijë’

Këngëtarët specialë të kësaj mbrëmje në “Zemër Luana” në Tv Klan kanë qenë Lindi Islami dhe Venera Lumani.

Çifti veç performancave të jashtëzakonshme nuk u kanë shpëtuar as lojrave, të cilat i kanë kaluar me shumë sportivitet.

 

Çifti kanë luajtur “Afër syve, afër zemrës” ku kanë treguar shumë prej të pathënave nga marrëdhënia e tyre.

Një ndër pyetjet ka qenë nëse ata kanë dëshirë që të bëjnë një fëmijë. Çifti ka treguar se luten çdo ditë që të kenë një fëmijë.

Më tej kanë treguar se nuk po bien dakort pasi Venera dëshiron të kënë vetëm binjakë, ndërkohë që Lindi dëshiron të ketë tre fëmijë.

Gjithsesi urojmë që t’i plotësohet dëshira e madhë që Venera dhe Lindi kanë.

Share With:
Translate »
80 Views