Lindi djalë pasi dështoi 10 foshnje, nëna i vë emrin “Lucifer”

Një nënë ka përshkruar se si ajo është tallur pasi zbuloi se e quajti djalin e saj të vogël Lucifer. Josie King, 27 vjeç, nga Devon këmbëngul se nuk kishte asnjë arsye fetare pas zgjedhjes së emrit për fëmijën e saj shtatë muajsh – asaj thjesht i pëlqeu. Nëna e dy fëmijëve tha se djali i saj është një ‘fëmijë mrekulli’ i cili lindi pasi humbi dhjetë fëmijë të tjerë dhe këmbëngul se nuk e thirri atë pas djallit.

Jodie pretendon se ajo vuri re që Lucifer do të thotë ‘bartës i dritës’ në latinisht, në një libër me emrat e foshnjës dhe i pëlqeu tingulli i tij

Jodie thotë: Më kanë quajtur “ateiste” – as që e dija se çfarë ishte një ateist deri mbrëmë. Secili ka bindjet e veta. Djalli nuk është kuptimi i emrit të djalit tim. Kam parë mijëra emra foshnjash dhe nuk ishte një vendim që e mora lehtë sepse e dija se ishte fëmija i fundit që mund të kisha ndonjëherë.

Share With:
Translate »
39 Views