London ka një shok të ngushtë dhe video me të na shkriu zemrat

Ledion Liço gjithnjë aktiv në rrjetet sociale herë pas here dallon edhe për humorin që përcjell, por këtë radhë na ka ndryshuar humorin të gjithëve.

Ledioni me një video që duket krejt rastësore ka publikuar marrëdhënien perfekte që ka krijuar Londoni i vogël me katërputroshin, qenin e shtëpisë.

Kjo video kaq e bukur, me dashurinë që përcjell, me siguri motivon edhe ata më skeptikët për bashkëjetesën me kafshët në shtëpi. Në fakt Londoni dhe shoku i tij i ngushtë përcjellin një dashuri të veçantë. Lum mami me babi që e shijojnë shoqërinë e tyre, më e veçanta ndër të gjitha.

😍

A post shared by Ledion Lico (@ledionl) on

Share With:
Translate »
641 Views