London mbush 3 vjeç dhe Lori nuk mund ta uronte më ëmbël se kaq!

London, djali i Sara Hoxhës ka qenë lumturia më e madhe për vetë çiftin e ri por edhe për të gjithë familjen e Sarës.

Sidomos për blogeren e famshme, Lorin, e cila na e ka treguar shpesh herë se sa shumë e do nipin e saj London.

Në çdo ditëlindje të tij,  Lori kujdeset që t’i dedikojë fjalët më të ëmla dhe nuk mund të mungonte një dedikim ditën e sotme.

Në ditëlindjen e tij të tretë, Lori ka publikuar në Instagram disa foto në periudha të ndryshme të jetës së vogëlushit.

“Gëzuar ditëlindjen Dondon bisa, teze Joji të do shumë”, shkruan Lori në përshkrimin e fotove.

Share With:
Translate »318 Views