Lot dhe përqafime! Heidi surprizohet nga vëllai i vogël

Heidi ka marrë një surprizë nga Vëllai i Madh gjatë prime-t të sotëm.

Banorja e Big Brother VIP është takuar me vëllain e saj 13 vite më të vogël. Takimi i tyfe ka qenë prekës.

Deni e priste me padurim në dhomën e surprizave në një ambient me mjetet që luhen lojëra në playstation.

Heidi dhe vëllai i saj luanin shpesh në playstation përpara se ajo të bëhej pjesë e “BBV”.

”Ia kam marrë lojën e parë kur ka qenë vetëm 7 vjeç”, tha Heidi.

Më pas Deni dha edbe një mesazh për të motrën dhe lojën e saj brenda shtëpisë:

“Unë s’e kam parë shumë sepse kam mësime. Por po ecën mirë dhe për ne është fituese. Vazhdo kështu, luaj fort. Të puthim fort. Ndiq intuitën tënde, sepse do të të çojë te e vertëta”.

Share With:
Translate »
35 Views