Gerti dhe Saide në pritje të ëmbël? Çifti flet për herë të parë

Gerti dhe Saide, pak ditë më parë, pikërisht në Ditën e të Dashuruarëve, u deklaruan për njëri tjetrin në këtë sezon të ‘Për’puthen’. Pas një deklarate emocionuese që ai i dedikoi asaj, i propozoi gjithashtu për martesë.

Gjatë një interviste të dhënë ditën e sotme çifti ka folur më tepër lidhur me marrëdhënien që kanë dhe diskutime për një fëmijë mes tyre.

Ja si u përgjigj Saide: ‘ O zot sa shumë na kanë pyetur. Për momentin jo. Por nëse do vi do e tregojmë.’

Sakaq ajo i është drejtuar Gertit se ai do të jetë i fundit që do e marri vesh nëse ajo do të jetë shtatzënë apo jo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S’e Luan Topi (@seluantopi)

Share With:
Translate »
34 Views