“Luante me vajzën time”, ja çfarë thotë fqinja e Alvin

“Open “ udhëtoi këtë fundjavë në Barzago të Italisë ,vetëm pak orë pasi 11 vjeçari Alvin Berisha mbërriti në shtëpinë e tij ku do të jetojë me motrat dhe babanë.

Përpara se të takohej me Alvin Berishën dhe  me të atin Afrimin, Open intervistoi disa banorë të qytezës ku jeton Alvin me babanë dhe dy motrat e tij.

Eni :Ju jeni fqinj me Alvinin apo jo? Banon sipër jush ?

Gruaja fqinje – Po jam e lumtur që u kthye .

Eni: E kujton të vogël Alvinin?

Fqinja: Po, luante shpesh me vajzën time. Po e takova ,u ngjita në shtëpi ta përshëndesja. Jam e lumtur për të.

Eni: Si dukej fëmija ?

Fqinja: Mu duk i lumtur që ishte në shtëpi më në fund. Ishte  rritur por fizionimia dallohej, ishte  e njëjtë.

Share With:210 Views