Mahnit në SHBA mjeshtri shqiptar i kukullave, merr vendin e parë në garën e “çuditshme”

Nikolas Bushi, i riu shqiptar që jeton prej vitesh në SHBA është bërë i njohur me talentin e tij të rrallë. Ai është ventrilokuist ose me fjalë të tjera mund të flasë pa lëvizur gojën dhe fytyrën.

Pas intervistës që dha pak javë më parë, adoleshenti rikthehet sërish në “Abc-ja e mëngjesit”, kësaj here për të folur për çmimin e rëndësishëm që ka marrë në ventrilokuizëm.

Ai tregoi se arriti të rrëmbente çmimin e parë përballë konkurrentëve më të rritur në garën e vetrilokuizmit.

“Mora pjesë në kompeticionin për të rriturit dhe pata pak emocione në fillim sepse konkurrentët e tjerë ishin mbi 30-vjeç por në fund ishim të kënaqur sepse fituam vendin e parë”, tregoi Nikolas.

Share With:
Translate »
124 Views