Mahnitet vogëlushja, mendon se nusja është princesha e librit të saj

Të gjitha vajzat e vogla ëndërrojnë princeshat e Disneyland, e vajza e vogël në fotografitë e mëposhtme beson se e ka takuar një të tillë. Një ditë kur ajo doli me nënën e saj, rrugës pranë një kishe takoi një nuse e cila po martohej po atë ditë.  Për një moment, vogëlushja mendoi se takoi princeshën nga libri që po mbante në duar, duke u mrekulluar nga ajo që kishte përballë, ndërkohë që nusja e mori në kreh dhe e përqafoi. Fotot më poshtë na tregojnë ngazëllimin e saj…

 

Share With:
Translate »
882 Views