“Mami tani do të vras veten”, 13-vjeçarja trondit nënën me mesazhin

Një nënë ka folur për momentin tronditës kur mori një mesazh nga vajza e saj 13-vjeçarja se do të vriste veten.

Duke fshirë lotët, Sharlene Scott tha se ajo ishte tronditur kur kishte parë në celularin e saj një seri thirrjesh të humbura dhe mesazhe nga vajza e saj Emily Stick, përcjell albeu.com

“Kam marrë një mesazh atë mbrëmje nga Emily duke më thënë ‘Do të vras ​​veten’,” tha zonja Scott e përlotur.

Zonja Scott tha se ndihej si një prind “i pashpresë” pasi vajza e saj “e dashur” vdiq një muaj më parë.

Emily i dha fund jetës pas shumë muajsh abuzimesh fizike, psikologjike dhe online nga ana e disa nga shokët e shkollës, çka bënte që shpesh të mbyllej në banjat e shkollës prej frikës.

Ndërsa familja tha se policia ishte duke hetuar vdekjen e Emilës, ata nuk besojnë se asnjë nga ngacmuesit do të përballet me dënimin.

Nëna e zonjës Scott po bën thirrje për dënime më të ashpra për ata që janë në internet, me këtë mesazh për torturuesit e Emily: “Unë shpresoj se ata janë të lumtur. Unë shpresoj se ata ndjehen mirë për veten e tyre. ”

Çfarë është bullizmi- Bullizëm janë sjelljet e përsëritura, të dëmshme e agresive ndërmjet personave që ndryshojnë në nivelin e tyre të forcës dhe mund të jenë si fizike, ashtu edhe psikologjike. Ato përfshijnë goditjet, rrahjet, ngacmimet verbale, gjestet fyese, përjashtimin ose thjesht presionin për t’iu përshtatur atyre që dëshiron apo thotë bullisti.

Share With:
Translate »
790 Views