Mami Vera, shembulli që ndjek Rita Ora

Rita Ora është një nga këngëtaret më të famshme në botë për momentin dhe ka miliona ndjekës që mundohen ta imitojnë, por njëra prej tyre e imiton më shumë se të gjitha.

Bëhet fjalë për Verën, nënën e 27-vjeçares nga Kosova, e cila nga fotot duket qartë që e ndjek shumë modën.

Gjithashtu, Rita ka deklaruar se nëna e saj është truri pas suksesit muzikor. Në vitin 2009, kur Rita ishte e panjohur, kishte mundësinë për të përfaqësuar Britaninë në Eurovizion, por Vera e këshilloi që të mos e bënte këtë, por të merrte pjesë në një event muzikor lokal. Aty, një drejtues i një studioje e vlerësoi talentin e Ritës dhe kështu nisi rrugëtimi i suksesshëm i saj në botën e spektaklit.

Share With:
Translate »
688 Views