Solli në jetë fëmijën 7 javë më parë, është e tmerrshme çfarë zbulon brenda në trup

Një nënë e re ka pretenduar se ka gjetur fasho në trup vetëm 7 javë pas lindjes së fëmijës.

“Kam nxjerrë një pjesë të madhe të materialit të dekompozuar brenda meje që ishte mbuluar në gjak,”-tha Alexandra Loredana për BBC News.

Loredana shtoi se kishte vuajtur nga dhimbjet dhe plagët vaginale të lehta.

Një zëdhënës i spitalit Wexham Park, Slough tha: “Ne jemi të vetëdijshëm, kemi filluar një hetim”.

Nëna e re solli në jetë fëmijën në janar.

Fillimisht i shpjegoi mamisë se kur shkonte në tualet nuk ndihej mirë dhe ndjente diçka të tmerrshme. Por mamia i kishte kontrolluar qepjet dhe i kishte thënë se gjithçka ishte në rregull.

Për shtatë javë kam ndryshuar tamponat e mi më shumë se 10 herë në ditë. Kisha gjakderdhje. Mbrëmë jam larë dhe mora guximin larë vaginën brenda me gishta. Mbeta pa frymë kur nxorra një pjesë të madhe fashoje brenda të dekompozuar që kishte errë të tmerrshme dhe e mbuluar me gjak,”-u shpreh ajo.

Share With:
Translate »
844 Views