Mbani fëmijët larg nga këto pije

Pijet e gazuara janë mjaft të dëmshme për shkak të sasisë së sheqerit që përmbajnë.
Ato nuk rekomandohen të konsumohen në përgjithësi për të gjithë por sidomos për fëmijët.

Për shkak të sheqerit dhe përbërësve të tjerë të dëmshëm, pijet e gazuara janë një armik i fëmijëve.

Deri tani janë bërë hulumtime të ndryshme rreth efekteve negative të pijeve të gazuara me përmbajtje të madhe të sheqerit.

Prandaj, mjekët vazhdimisht bëjnë thirrje që t’i mbani fëmijët larg këtyre pijeve.

Share With:
Translate »
750 Views