Mbasi dekoroi pemën, familja Skënderaj na nisi një puthje me urdhër të Amelisë

Kur vijnë festat, situatën  e marrin në dorë fëmijët. Ata nxitojnë të zbukurojnë pemën, të zgjedhin dhuratat, të këndojnë nëpër shtëpi, të bëjnë foto e video. Ashtu ka bërë edhe Amelia, vajza e Albanit dhe Miriamit në shtëpinë e tyre.  Pasi ka dekoruar pemën, ajo i ‘urdhëroi’ prindërit të bëjnë një foto poshtë pemës duke i dhënë puthje njëri-tjetrit.

Së shpejti vjen në jetë vëllai i saj dhe ajo do të jetë e motra e madhe.

“Mbasi e dekoruam pemën, me urdhër të Amelisë ju nisim një puthje”, shkruan Albani përkrah portretit të familjes.

Kështu, Amelia ka dashur t’ju dërgojë sa më shumë dashuri fansave të saj dhe të prindërve të saj.

Share With:246 Views