Mbrëmja e bukur e babi Albanit me të voglin Kroi Art | Video

Kroi Art, djali i Alban Dudushit dhe Bieta Sulos po rritet dita-ditës. Mbrëmjen e sotme, mami Bieta ka postuar një video të të birit teksa po kalon kohë me babin Albanin. Ai duket mjaft i lumtur dhe tani ka filluar ta shprehë edhe me tinguj lumturinë e tij. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
771 Views