Më në fund një fustan i ngushtë pas trupit, Kate Middleton tregon barkun e rrumbullakosur

Kate është në muajin e shtatë të shtatzënisë, por në daljet e saj publike është munduar që të fshehë barkun e rrumbullakosur me pallto të gjëra, ose fustane jo të ngushta pas trupit.

Kësaj radhe Kate ka vepruar ndryshe. Dukesha është shfaqur në Buckingham Palace, me një fustan të zi me lule të bardha. Fustani nuk ishte fiks i ngjitur pas trupir, por tregonte qartazi barkun e rrumbullakosur të Dukeshës.

Ajo e kishte kombinuar, fustanin me një palë këpucë të zeza me majë, dhe ngjante si gjithmonë shumë elegante. Dukesha nuk na e treguar ende gjininë e fëmijës së tretë, që pritet të vijë në jetë në prill.

Share With:
Translate »
1340 Views