Më në fund një kartolinë familjare nga çifti i balerinëve të njohur

Çifti i balerinëve të njohur Esdalin Gorani dhe Ola Hasani kanë dy fëmijë, një vajzë dhe një djalë.
Vajzën e kemi parë teksa rritet ndër vite ndërsa djali është ende i vogël.
Megjithatë një kartolinë familjare e tyre na kishte munguar.

Sot, Esdalini ka ndarë me ndjekësit e tij një foto me bashkëshorten dhe fëmijët. Sa bukur duket familja! /Kids’ Time

Share With:
Translate »
648 Views