Mendoi se ishte shtatzënë, ajo që i gjetën mjekët në bark e la të shokuar

Margaret McMahon nga Belfast, mendoi se ishte shtatzënë në moshën 48-vjeçare por pas disa kohësh ajo zbuloi një të vërtetë të frikshme.

9 muaj kaluan pa u ndjerë dhe “shtatzënia” i supozuar i zgjati 3 vite.

McMahon shkoi për t’u kontrolluar tek mjekët më në fund pas shumë lëniesh pas dore.

Pas një skanimi me lazer ata bënë të mundur zbulimin e një tumori me madhësinë e një shalqiri.

Ajo u bë operim dhe mundi të shpëtonte duke hequr nga mitra kështu tumorin që në mendjen e saj ishte një fetus.

Share With:
Translate »
540 Views