Mëngjesi i ëmbël i të dielës së Julka Gramos

E diela është dita më e bukur për prindërit e punësuar. Ata e kanë të gjithë ditën për t’ia dedikuar familjes qoftë edhe duke mos bërë asgjë të veçantë.

Edhe mëngjeset duken të veçanta kur zgjimi është dembel dhe pa nxitim, sidomos kur gjendesh me fëmijët në shtrat.

E tillë është edhe e diela e Julkës. Ajo është zgjuar me të voglin e saj duke e cilësuar si diellin e saj. Në foton e postuar në llogarinë e saj të Instagram ajo shkruan: “Nuk mjaftohem me ty! Dhurata më e madhe përgjithmonë!”

/Kids’ Time

Share With:
Translate »
735 Views