Mesazhi i gjyqtares të vrarë nga bashkëshorti për fëmijët e saj

Fildes Hafizi, gjyqtarja e rrethit të Shkodrës që sot mbeti viktimë nga plumbi i pistoletës së ish bashkëshortit, ishte nëna e dy fëmijëve të mitur. E dhunuar disa herë nga ish bashkëshorti që sot ra në pranga, Fadil Kasemi ka dhënë disa mesazhe të forta në profilin e saj, ku siç thoshte kapitulli më i bukur i jetës së saj ishin vetëm fëmijët. Një vajzë dhe një djalë, janë fëmijët që 53 vjeçari la sot pa nënë. Ish bashkëshorti i gjyqtares ra në pranga, ndërsa ajo ndërroi jetë në vend pak metra larg banesës së saj. 

 

Share With:
Translate »
2396 Views