Mia e Rudina Magjistarit jo vetëm ka filluar të flasë por edhe të këndojë

Mia, aq sa është në qendër të vëmendjes së publikut është dhe po aq larg. Moderatorja Rudina Magjistari ka preferuar që të ndajë copëza nga dita e saj me Mian por asnjëherë fytyrën e vogëlushes. 
Ne dimë shumë pak për vogëlushen. Madje nuk e dimë nëse kishte filluar të flasë. Por Mia jo vetëm që ka filluar të flasë por edhe të këndojë. Video mëposhtë flet vetë. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1094 Views