Miriam Cani na prezanton me Borëbardhën Junior

Miriam Cani dhe Alban Skënderaj janë padyshim çifti më i dashur për publikun shqiptarë. Ata kanë kënduar së bashku dhe prej shumë vitesh kanë një marrëdhënie të shëndoshë që ka sjellë në jetë një vajzë. Shpesh Miriam publikon foto të ëmbla të vajzës, por kjo e radhës ua ka shkrirë zemrat të gjithëve.

Një foto në profil e Amelisë së vogël teksa vështron borën që ka rënë. Në përshkrimin e fotos Miriam shkruan: “Borëbardha ime”. Nuk mund të kishte përshkrim më të bukur për ëmbëlsinë që përcjell kjo foto.

Share With:
Translate »
1349 Views